Ojla, sem že nazaj. Komaj čakam, da vam povem, da kaj se mi dogaja. Včeraj me je samo glava bolela, nič kaj hujšega. Odločila sem se, da grem malo ven, v naravo, da si zbistrim mozgane in lahko spet kvačkam. Včasih mi res zmanjkuje idej in energije za kvačkanje. Imam namreč 2 zahtevna najstnika, ki mi pobereta toliko energije in živcev, da joj. Naši gozdovi in narava, pravzaprav naši vinogradi, pa so tako lepi, da ob pogledu nanje pozabiš na vse. Naenkrat te nič več ne boli, nimaš skrbi. Si čisto nekje drugje.

Zato vam polagam na srce, da ko čutite, da ne zmorete več, pojdite ven, v naravo, naužijte se novega zraka, kričite, jokajte, plešite. Za trenutek pustite vse za sabo in se prepustite naravi. Nihče vam ne bo zameril. Ko se vrnete, boste imeli občutek, ko da ste ponovno rodili, kvačka bo pela in delala kot po tekočem traku, vi pa boste imeli energijo za nove dogodivščine.

Naše dogodivščine lahko spremljate na naši Facebook strani Slovenija kvačka, kjer do konca aprila poteka licitacija pridnih kvačkaric ter ostalih ustvarjalcev za slovenjgraškega fanta, ki potrebuje našo pomoč.

Se beremo.

Beti Tomašić