Želim deliti z vami, kako malo potrebujemo, da misli usmerimo v nekaj pozitivnega. Pred časom sem že razmišljala, da zapustim FB saj me moti, da je vedno več negativnih  komentarjev-ne glede na objavo se vedno najde kar nekaj ljudi, ki se negativno odzivajo na vsako objavo .

Po premisleku  sem se vseeno odločila ostati predvsem zaradi kvačkaric, ki z  veseljem delijo svoje izdelke in načrte- saj tudi sama zelo rada kvačkam.

Ni mi žal -saj sem 05.02.2021 z ogledom  posnetka v živo, ki sta ga imeli Jandranka in Venesa –(teta iz ozadja -kot se sama imenuje ha ha😊) kjer sta predstavili njuno vizijo, da želita poiskati 212 kvačkaric ,ki bi skvačkale grbe za vse občine v Sloveniji in se bi poskusile vpisati v guinnessovo knjigo rekordov . Jadranka se je že enkrat vpisala, ko je z kolegico Anito kvačkala 24 ur skupaj.

Že takoj sem si rekla jupi to je zame-saj sta izžarevali toliko pozitivne energij sem se z veseljem prijavila.

Po mesecu in pol sodelovanja sem ugotovila, da je bila res to prava odločitev-to sem resnično potrebovala. To je najboljša terapija, kjer usmeriš misli v nekaj lepega.

To  je velik projekt za vse nas in ko me je Jadranka še vključila, da sem postala predstavnica za Podravje-sem z velikim veseljem klicala kvačkarice in se z njimi dogovarjala, kako bomo sodelovale.

Čeprav se sedaj slišimo samo po telefonih – se predstavljamo z svojimi izdelki  v skupini Slovenija kvačka. Sedaj vseh 212 pridno vihti kvačko in vsaka izmed nas bi rada čimprej osvojila  kvačkanje C2C.  Vsak dan z užitkom spremljamo dela, ki nastajajo izpod pridnih rok – če se kje zalomi si pomagamo in skupnimi močmi rešimo težave.

 Že  to , da uspeš združiti  211 kvačkaric in 1 kvačkarja iz cele Slovenije je uspeh, ki  je zavidanja vreden,  da pa nam .Jadranka vsak dan razdaja svojo pozitivno energijo , ki jo deli z nami je več kot bi nam jo lahko dal kak terapevt.

Skupaj zmoremo!!

Vanja Pelc